The town of Rovinj Apartments garden and entrance Bosko apartments house Luxury ships arriving in Rovinj Holiday house garden
The town of Rovinj
Apartments garden & entrance
Bos-Ko Apartments house
Luxury ship arriving in Rovinj
Holiday house garden

Apartmaji Hrvaška, Rovinj

Minimalno bivanje je običajno 7 dni. Potem je tu še dnevno podaljšanje brez obtožnice je mogoče. Da mora biti v zasedenosti (glej urnik za rezervacijo pod "Cena načrt" koledarju), vrzel samskih dni počitka, vas vabimo, da si pridržujejo teh dneh. V ta namen se izračuna kot brez dodatnih stroškov!
Če imate kakršnakoli vprašanja, lahko seveda vas prosimo, da nas kontaktirate!

Bos-ko apartmaji vam nudijo:

 

Apartmaji za najem  Bos-Ko  Rovinj | Hrvaška počitnice, da bo ustrezala vse proračune
Apartmaji v Hrvaška, Rovinj

Bos-KO apartmaji vam  nudijo:

Štirje studii in šest apartmajev 2 do 6 oseb!

V ceni je že vključen klima, posteljnina in dodatnim ležiščem (Glej studio, I, D, E, in apartmaji: C, A, B)

Brezplačna uporaba fax, Digital TV. Internet (WLAN priporočamo, da svoj ​​prenosni računalnik)

Brezplačna uporaba pralnega stroja!

dodatno ležišče za otroke do 12 let, so brezplačno!

       Prednosti, ki jih prvi minuti knjižena thet lahko izberete sami, če želite, da pridejo, lahko izberete bolj datume in stanovanj več kot od njih so brezplačne. Lahko obiščete stran cenik in preverite za proste apartmaje.

       Last minute rezervaciji je cenejši, ker ne boste plačali nič ekstra, za kratko obdobje prebivajo na 1,2,3 ali 4 dni, jih lahko rezervirate celotno brez preostalo obdobje.

 

Rovinj, mesto iz pravljice ali mesto pravljic, osvaja s svojo edinstveno lepoto in šarmom že 17 stoletij, in pri tem ostaja vecno mlad, živ in živahen, odprt za vse, gostoljuben do vseh narodov, vseh generacij, v vseh letnih casih.

Rovinj najbolj fotografirana mesto na Balkanu
Rovinj opozarja državljane in številne turiste in obiskovalce slikovitih ozkih ulic, starih stavb in značilno arhitekturo, in v teh dneh, in uradno prejel "Naslov" najbolj fotografirana mesto na Balkanu, in s tem poleg peščice najbolj zanimivih mest na svetu.
To coveted naslov je bil po zaslugi storitev, kot so Panoramio, Google Maps in Google Earth zmagal - Portal Sightsmap ima vse fotografije skupaj na informacije geolokacija, in se naučili, da je mesto Sv Eufemije najbolj fotografirana mesta na Balkanu.
Ta novica je navdušil domačine, ampak ker smo imeli priložnost, da jih prepriča, ne preseneča. V čast glavnih mest na svetu, da bi imeli "uslikavan", kot je bilo pričakovano, Big Apple - New York. Ki temelji na številu "klikov", obiskovalci portala Sightsmap očitno raje panoramski pogled Rovinja na fotografijah!

Rovinj Apartments Rovinj Istria Rovinj Accommodation Rovinj Croatia

The town of Rovinj

Slikovito istrsko mesto Rovinj je mesto, kjer se je lepota narave zlila z izjemnimi klimatskimi pogoji, zaradi cesar pocitnice v tej morski oazi niso omejene samo na poletne mesece. Nasprotno, jesensko sonce in svež morski zrak sta idealna za dolge sprehode ob morju, pa tudi za užitek ob vrhunski gastonomski ponudbi in kulturnem bogatstvu mesta.

V rovinjskem arhipelagu se nahaja 22 otockov, od katerih sta Sv.Andrija in Sv.Katarina najvecja in najlepša, in sta odlicna odlocitev za krajši izlet. Zašciten naravni park in prav tako vredni obiska so otoki in priobalno obmocje od otoka Sv.Ivana do dveh sestric, morje in podvodni svet Limskega kanala in del Limske drage, gozdni park "Punta Corrente", mocvirje Palud, Romualdova pecina na južni strani Limskega kanala in kamnolom "Cave di Monfiorenzo", svojevrsten geološki "spomenik narave".

Bosko and Dragana Kovacevic in Rovinj

My wife Dragana and I

Poseben car temu kraju vsekakor daje okolica, urejena v avtohtonem istrskem stilu, ki bo navdušil vse obiskovalce.

Samo 586 od Münchna, , 100 km od Trsta in 184 iz Ljubljane, caka na vas eno najbolj romanticnih in turisticnih mest Jadranske obale : Rovinj. Rovinj je mesto umetnikov in pesnikov, mesto z dušo, s klasicno arhitekturo, zgodovino in kulturo. Rovinj je ostal dobro zašciten in nedotaknjen od vplivov masovnega turizma. Tukaj je še vedno nekaj divjega, naravnega in toplega v mestu in njegovi okolici, da ne omenjamo severno zahodnega vetrica, ki se imenuje Maestral, ki vas osvežuje skozi dan in hladi ponoci. Zrak je cist in svež, morje vas pricakuje, stresno vsakdanje življenje dalec proc... Pricakujemo vas v oazi miru in zdravja. Prav pri naši hiši se zacenjajo dobro vzdrževane 40 kilometerske kolesarske poti, ki vas popeljejo ob morju in skozi cudovite parke in gozdove Zlatega rta. Ne pustite svojih koles doma.

Rock climbing in Rovinj near the sea

Rock climbing near the sea

Rovinj ima razvito infrastrukturo in je lahko dostopen iz vseh koncev sveta. To je naravi prijazna destinacija z zelo raclenjeno obalo, Rovinj ima nešteto prelepih zalivov, plaž , dolgih 47,2 kilometra, ki se raztezajo na 67,6 kilometrov dolgem arhipelagu.

Dejavnosti na tem obmocju

Istra, carobna zemlja, je najvecji hrvaški polotok, v obliki srca ali grozda, kakor želite. Je precudovit košcek sveta, ki ga po pravici imenujejo magicna Istra, terra magica ali celo terra incognita...

More then 40km of bike routes

More then 40km of bike routes

Tukaj je vse prepricljivo pristno, domace in naravno, in Istra je s svojo slovansko, romansko in germansko dedišcino cudovit koticek za pobeg iz osrednje Evrope. Obdana je z morjem, ima v sebi neskoncno prepricljivo strast, s katero osvaja, privlaci, navdušuje, ujame...

Magicna, prelepa, draga, fantasticna, zelena, ekološko cista Istra vas ne bo razocarala. In ce imate namen jo odkriti, vas bo njena unikatnost privlekla nazajm da odkrijete še vec.

Rovinjski glasbeni preludij.

Mnogi so omenili Rovinj v svojih pesmih, zgodbah in vodicih. Drugi so ga ovekovecili na platnu. Nemogoce je potegniti enega umetnika iz mnolice ustvarjalcev, ki jih je inspiriral Rovinj, za daljae ali krajae obdobje, da so naredili umetniaka dela. Zato ni cudel, da je Jules Verne ovekovecil Andrea Serrata, plemenitega ribica iz Rovinja, v Marhiasu Sandorfu, in ni cudno, da je ocaral s svojo lojalnostjo.

The green garden with palms under the apartments

Bos-Ko apartments garden

Rovinj je najbolj mediteransko mesto s vso svojo prisotnostjo. Ima okoli 14 000 prebivalcev, veselih in harmonicnih. Je pravljicno mesto, mesto polno pravljic. Ocara vsakega s svojo edinstveno lepoto in šarmom, tako danes kot vseh preteklih sedemnajst stoletij, toda, istocasno je ostalo vecno mlado, živo in živahno, odprto za vse in gostoljubno do vseh narodov, vseh starosti, skozi vse sezone.

Rovinj je dih jemajoce lepo in slikovito mesto, ki se dviguje iz morja in potaplja v njegovo globino, koplje v soncu, obkroleno z zelenjem in zgrajeno iz carobnega belega kamna. Meterologi so potrdili, da ima Rovinj 2400 soncnih ur letno, turisti pa se lahko sami prepricajo, da je sonce zelo prisotno celo pozimi, temperatura skoraj nikoli ne pade po nic stopinj celzija. Poletja tudi niso ekstremno vroca. Povprecna temperatura je okoli 16 stopinj, 7 pozimi, 13 spomladi, 23 poleti in jeseni okoli 16. Povprecna letna temperatura morja je 16,6 stopinj celzija, in od 1.maja do konca oktobra ima povprecno temperaturo 24 stopinj celzija. Tudi del ni problem, 940 mm ga pade vsako leto, vlalnost pa je 72%. Poleti je najbolj opazen veter Maestral (vzhod-zahod). Hladec cez dan se vrne na morje ponoci, in vzame s sabo vrocico mesta ter pusti za sabo prijetno svelino.

Na zahodni obali Istre je Rovinj lahko dostopen iz cele Evrope, par ur vožnje ga loci od Zagreba, Ljubljane, Milana, Benetk, Münchna, Dunaja ali Graza.

Mornarji morajo slediti kooridnatam 45 05'N-1337'E. In upati na mirno morje.

Moja žena in jaz sva predana turizmu le dolga leta, in zdaj le zelo dobro poznamo vse, kar je pomembno v mestu Rovinj, sodelujeva pa tudi z razlicnimi ljudmi, ki se na tak ali drugacen nacin ukvarjajo s turizmom. Na razloplago sva vam 24/7, saj je to najino edino delo. Lahko vam ponudiva dragocene informacije o izletih, med drugim recimo v Benetke, Trst in Plitvicka jezera, priporociva restavracije in zabavo, ali kje si izposoditi kolo ali skuter, mali motorni coln ipd. Tukaj je tudi mnogo molnosti sporta, tudi potapljanja, pod strokovnim vodstvom, seveda.

Naši apartmaji so opremljeni s telefonom in faksom, internetnim dostopom, digitalno televizijo. Tudi pralni stroj lahko uporabljate zastonj. Zelo priljubljen pri naših gostih je mali bar v recepciji, kjer lahko dobite domace vino in se družite. V bližini imamo tudi zobozdravnika, ki dela zelo kvalitetno za zelo nizko ceno.

Rovinj je eno najbolj fotogenicnih mest v Sredozemskem morju, nekoc je bilo ribiško mesto, danes je turisticno letovišce. Od Pule je oddaljen 40 km, znan pa je po svojih odlicnih ugodnih klimatskih pogojih. Prebivalci so ponosni na to dolgo tradicijo in se še vedno borijo za naziv »zdravega mesta«. Vse to je delo narave. Cela obalna crta, s svojimi 22 otoki, je zašciteno obmocje naravne dedišcine.

Obcutite utrip mesta v njegovih srednjeveških ulicah in toplih sredozemskih detaljih. Glavna cerkev sv. Evpidemije opravlja svoje sveto poslanstvo in predstavlja eno najlepših barocnih zgradb v Istri. Iz cerkenega platoja je cudovit razgled na odprto morje in množico otockov v daljavi. Obisk Rovinjskega mestnega muzeja in neštetih galerij v mestu bo prav gotovo zadovoljil vsakega ljubitelja umetnosti. Okolica Rovinja ponuja mnogo možnosti za rekreacijo: kolesarjenje, jahanje, tek...in morje samo s svojo ponudbo vodnih športov, od jadranja do odkrivanja podvodnega sveta, in njegovih terapevtskih znacilnosti. Danes je Rovinj destinacija ki privlaci turiste iz vsega sveta.

Posebna ponudba

Posebna ponudba: V prelepem soncnem Rovinju vam ponujamo posebno priložnost: MESECNI najem naših apartmajev najvišje kvalitete, imate možnost ta termin razdeliti s svojimi prijatelji ali sorodniki. Vsak apartma je popolnoma opremljen v stilu in ima internet, satelitsko televizijo, hifi radio, klimo.

Cene za božicne in novoletne praznike: 17 evrov po osebi na noc (turisticna taksa je vkljucena) za bivanje vec kot 3 dni.

  Rovinj Hrvaška Apartmaji za najem Nastanitev v Hrvaška v Rovinj, mesto Rovinj smatra se nezaobilaznim turističnim centrom Istre. Za mesto Rovinj lahko, Rovinj slikovito istrsko mesto Rovinj je mesto, kjer se je lepota narave zlila z izjemnimi klimatskimi pogoji | Apartmaji za najem Bos-Ko Rovinj | Hrvaška počitnice, da bo ustrezala vse proračune v Apartmaji v Hrvaška, Rovinj | Bos-KO apartmaji vam nudijo:Štirje studii in šest apartmajev 2 do 6 oseb! V ceni je že vključen klima, posteljnina in dodatnim ležiščem (Glej studio, I, D, E, in apartmaji: C, A, B) | Brezplačna uporaba fax, Digital TV. Internet (WLAN priporočamo, da svoj prenosni računalnik)! Brezplačna uporaba pralnega stroja! dodatno ležišče za otroke do 12 let, so brezplačno! | Rovinj apartmaji in hiše bos-ko v bližini morja,super cene, spletne rezervacije webs:www.bos-ko.com | Za nekatere je Rovinj najlepše mesto na istrski obali | Nad Rovinjem dominira od daleč vidna cerkev Sv. Eufemije z najvišjim tornjem | Bos-ko apartmaji Rovinj vam nudijo: Apartmaji za najem Bos-Ko Rovinj | Hrvaška počitnice, da bo ustrezala vse proračune. Apartmaji v Hrvaška, Rovinj Bos-KO Istra Rovinj | Prav pri naši hiši se zacenjajo dobro vzdrževane 40 kilometerske kolesarske poti, ki vas popeljejo ob morju in skozi cudovite parke in gozdove Zlatega rta. Ne pustite svojih koles doma | Rovinj ima nešteto prelepih zalivov, plaž , dolgih 47,2 kilometra, ki se raztezajo na 67,6 kilometrov dolgem arhipelagu.